Si has arribat fins aquà és perquè pot ser que siguis usuari de Tumblr i t'interessi saber com eliminar el teu compte de tumblr. Si encara no ho ets i has arribat aquà sense saber el que és, pot ser que aquest article també et serveixi de cara a conèixer una xarxa social més, la qual pot ser molt interessant. Per això, en primer lloc anem a conèixer la xarxa social i després d'això t'ensenyarem el pas a pas per poder eliminar el compte si estàs interessat en això.
Elimina el compte a Tumblr

Abans de fer res, has de tenir en compte que serà impossible recuperar totes les dades un cop els hagis esborrat, aixà que, pensa bé abans d'actuar. Però com diu la pròpia web oficial de Tumblr, de veritat de la bona, no podràs recuperar res. Quan elimines un bloc o un compte, el contingut es perd per sempre.
Has de saber que a dia d'avui, només és possible esborrar el teu compte o bloc principal des d'un navegador web, Sigui el que sigui, però ha de ser des d'un navegador i no des de l'aplicació de telèfon intel·ligent. Podrà ser també des d'un navegador obert al telèfon mòbil, però recorda, mai des de l'aplicació. No t'esforcis a buscar perquè no trobaràs aquà res relacionat amb eliminar el teu compte a tumblr.
Per poder tancar el teu compte, hauràs d'accedir a l'apartat de configuració del teu bloc principal o del teu compte principal i fer clic sobre el botó que es diu 'Elimina compte'Però abans de res has de recordar un parell de coses:
- El teu bloc principal s'esborrarà en tot cas. Si com a mesura de seguretat tens activada activada l'autenticació en dos passos, hauràs d'introduir el codi en aquest moment.
- Els teus blocs secundaris també s'esborraran si no contenen cap altre membre o amic dins i deixaràs de formar part de qualsevol bloc grupal a què estiguessis pertanyent.
- La URL que creeaste a l'crear el teu bloc quedarà disponible per a qualsevol que vulgui utilitzar-la, per la qual cosa el teu nom deixarà de ser només teu.
- Si canvies d'opinió i et ve de gust tornar, sempre pots tornar a crear un compte nou amb la mateixa adreça de correu electrònic que vas utilitzar l'última vegada.
Esborrar un bloc secundari o en grup
Si has canviat d'opinió i no vols eliminar el teu compte de tumblr però si vols esborrar un bloc secundari o esborrar un bloc en grup hauràs de fer el següent:
- Des de la web en un navegador hauràs de fer clic a «Configuració» després, dins el menú del teu compte (la icona que sembla una silueta humana), a la part superior de l'escriptori, selecciona el bloc que pretenguis esborrar o deixar, aquesta opció estarà a la dreta de la pà gina. Després d'això, fes clic a 'Elimina bloc' o 'Abandonar bloc' a la part inferior de la pà gina.
- Des de l'aplicació disponible per iOS (disponible a l'Apple Store) hauràs de prémer la icona de la silueta humana (igual que en el pas anterior) per poder accedir a menú del compte. Després d'això, hauràs de prémer sobre el nom del teu bloc a la cantonada superior esquerra de l'escriptori, lliscar el dit sobre ell cap a l'esquerra i seleccionar les opcions. Aquà trobaràs 'Esborrar' o 'Abandonar'.
- Des de l'aplicació per Android (Disponible a la Google Play Store) haurà s de prémer la icona de la silueta humana (exactament igual a el pas anterior) per poder accedir a menú del compte. Després d'això, haurà s de prémer sobre el nom del teu bloc a la cantonada superior esquerra de la pantalla i, després, la icona de l'engranatge tÃpic dels ajustos d'Android. Finalment, tan sols haurà s de seleccionar les opcions 'Esborrar aquest Tumblr' o 'Abandonar el grup'.
Has de saber que si ets l'única persona que integra el bloc grupal o secundari, el Tumblr s'eliminarà a l'triar l'opció 'Esborrar bloc' i llavors, com passava en el tutorial d'eliminar teu compte de tumblr, l'URL quedarà lliure perquè qualsevol altra persona pugui utilitzar-la si li ve de gust utilitzar el teu nom. Si per contra queda al menys una altra persona dins el bloc, no podràs esborrar el Tumblr encara. A l'seleccionar l'opció «Abandonar bloc», tumblr et eliminarà d'ell. Finalment, has de saber que si tenies els privilegis d'administració de l'bloc en exclusiva, aquests es lliuraran a un altre membre automà ticament perquè no hi hagi cap problema d'administració de l'bloc.
Tota aquesta informació està extreta del web oficial de Tumblr la qual pots visitar per ampliar-la si cal. Esperem que hagis après a eliminar el teu compte de tumblr en tan sols uns pocs passos. Deixa'ns en la caixa de comentaris què t'ha semblat aquest article.
Què és Tumblr?

Tumblr és una plataforma una mica barreja on trobarà s una mena de unió de Facebook, WordPress i Pinterest en una sola xarxa social. Diem això perquè bà sicament tens les funcionalitats d'un bloc, com pot ser WordPress, les caracterÃstiques bà siques de Facebook i al seu torn, veus tot el contingut de la mateixa manera que ho fas a la xarxa social Pinterest.
A més d'això, també podrÃem dir de tumblr que és una cosa aixà com una plataforma o lloc la qual conté petits blocs socials on a més d'escriure el teu dia a dia podrà s publicar i compartir tot el que vulguis d'una manera molt senzilla, per aquest motiu la seva èxit hagi incrementat tant i que els seus usuaris s'hagin multiplicat, i segueixin fent-ho cada dia de manera contÃnua (és juntament amb pinterest la xarxa social que més creix actualment).
El gran potencial que ofereix tumblr és la connexió i la difusió d'aquests continguts amb la resta de la comunitat de la xarxa social ja que ajuda a trobar i sobretot a connectar amb continguts que ens puguin resultar interessants d'acord als nostres gustos o interessos, i al seu torn, també ajuda a altres usuaris de la xarxa social a què creïn el seu propi contingut amb el teu contingut. Precisament per aquestes caracterÃstiques és pel que és una xarxa social molt utilitzada pels millennials.
Al seu torn la xarxa social Tumblr competeix amb altres xarxes socials com poden ser Facebook i Twitter. Competeix de forma directa ja que com us dèiem seves funcions són molt semblants, per dir-ho d'alguna manera, ja que podrÃem dir que Tumblr ha agafat el millor de cada casa i l'ha unit. En tumblr pots interactuar amb altres usuaris i compartir els seus continguts a través de textos, imatges, vÃdeos, cites, enllaços, arxius d'à udio i converses de xat com en qualsevol altra xarxa social que coneguis.
Com utilitzar Tumblr

Per poder fer servir Tumblr tan sols haurà s de procedir a registrar-te a la web oficial de tumblr, i després d'això, triar el nom d'usuari que vulguis utilitzar durant les teves hores a la xarxa social. Després ja podrà s començar a personalitzar la visualització del teu espai col·locant un tÃtol al teu perfil, completant el propi perfil, escollint la plantilla de visualització de el disseny web, el format de les imatges i tot el que està relacionat amb la part visual de l'espai que tu administrarà s i on es pots arribar a conèixer a moltÃssimes persones al llarg de el món.
Després d'haver realitzat tot això, tan sols haurà s de continuar seguint els blocs que més t'agradin, a partir d'aquà totes les seves publicacions apareixeran en l'escriptori o interfÃcie cada vegada que entris a la xarxa social, deixant tota la informació del teu interès en un lloc accessible i visible per a tu, Perquè no et perdis res. Si veus alguna cosa que t'agradi much o que creus que pot ser interessant, anima't a rebloguejar-ho. També pots afegir molts comentaris a aquestes publicacions i donar-li el teu toc personal perquè com et comentà vem abans, la resta d'usuaris de la xarxa social faran el mateix amb les publicacions que tu pugis i que a ells els agraden. És una xarxa social força creativa i col·laborativa.
A més, has de saber que en tumblr es poden incloure etiquetes, tags, O també coneguts en altres xarxes socials com hashtags, en cadascuna de les actualitzacions que has participat. D'aquesta manera podran ser més fà cilment trobades per les persones que realitzen aquestes cerques per trobar un determinat contingut etiquetat amb la teva paraula.