Si et bloquegen a Telegram, veus la darrera connexió?

Si no veig la darrera connexió d'un usuari al telegram, és perquè m'ha bloquejat?

Telegram és una app de missatgeria molt competitiva amb WhatsApp. Ofereix nombroses funcions de seguretat i privadesa que mantenen les dades de l'usuari fora de perill. Un és veure l'última connexió, però Què passa si et bloquegen? Serà possible veure aquesta informació? Vegem què passa en aquests casos.

Puc veure la darrera connexió d'algú a Telegram si em bloqueja?

Com saber si t'han bloquejat en Telegram

Quan una persona et bloqueja a Telegram, una de les maneres de saber-ho és tractant de veure la darrera connexió. Si no la pot veure segurament aquesta persona t'ha tret de la targeta de contactes i només podràs veure aquesta frase: « última vegada fa molt de temps ».

com automatitzar bots Telegram Desktop
Article relacionat:
Com enviar missatges que desapareixen a Telegram

Si estàs molt segur que aquesta persona s'ha connectat o està en línia i mires aquesta frase, vol dir que t'ha bloquejat . No podeu veure amb exactitud l'hora de l'última vegada que es connecto, només un missatge molt genèric que indica que va ser fa temps.

Ara bé, per estar segurs només has de preguntar a una altra persona que el tingui i si aquesta veu la darrera data de connexió , pots estar segur que t'han bloquejat a Telegram. És important destacar que si tens configurada l'opció perquè ningú vegi la teva última connexió, tu tampoc no podràs veure la dels altres.

Si tens activa aquest recurs de privadesa a Telegram, el millor és desactivar-la i corroborar que efectivament l'última connexió no es veu . Per això has de seguir aquests passos que et mostrem a continuació:

  • Ingressa a Telegram.
  • Entra als paràmetres de l'app.
  • Premeu l'opció «privacitat i seguretat".
  • Toca a «última vegada en línia«
  • Marca l'opció «els meus contactes» oa «totes» per veure la darrera connexió de tots els contactes.
Tot sobre Telegram
Article relacionat:
Els millors xats per conèixer gent amb Telegram

Torna als xats de Telegram i ubica el contacte que creus que t'ha bloquejat. Si encara segueixes veient la frase «ult. vegada fa molt de temps» llavors definitivament t'han bloquejat. Comparteix aquesta informació perquè altres persones sàpiguen detectar el que ha passat.


Afegir com a font preferida a Google